FAQ

Om een offerte met meerdere diensten op te vragen raden wij u aan om contact op te nemen via de mail en daar alle gewenste diensten in te benoemen.

Ik wil zelf voor transport zorgen om zo de kosten te drukken, is dit mogelijk?

Mits u beschikt over een bestelbus met een minimale laad lengte van 3,20m kunt u er voor kiezen om zelf het transport te verzorgen. Dit kunt u aangeven bij het aanvragen van de offerte.

Binnen de regio t’gooi heeft proparty een aantal partners met feestlocaties. Dankzij deze samenwerking kunnen wij locaties al vanaf 150 euro per dag aanbieden!

Onze drive-inn shows zijn te huur voor bijna alle feesten van 30 tot 500 personen. Denk hier bij aan bruiloften, verjaardagen, examenfeesten of bedrijfsfeesten. Afhankelijk van de gelegenheid word de drive-inn show aangekleed en word er een passende lichtshow en muziek genre gekozen.

Wij sturen van te voren altijd een offerte waar u akkoord op dient te geven. Na de gehuurde datum ontvangt u de btw factuur welke binnen 14 dagen betaald dient te worden. Contante betaling op de huurdatum is ook mogelijk.

Als u 3 of meer orders heeft geplaatst ontvangt u van ons een klantnummer, met dit nummer ontvangt u tot wel 20% korting! het klantnummer vervalt als er gedurende 2 jaar geen bestelling is gemaakt.

Ja dit is mogelijk, al zijn hier wel een aantal voorwaarden aan gebonden. Je kunt hier voor het best even telefonisch contact met ons opnemen.

Vaak is er wel wat te regelen, echter hangt dit volledig af van welke apparatuur wij komen brengen. het beste is om even van te voren hier over contact met ons op te nemen.

Dit hangt een beetje van de dienst af, bij een complete drive-inn hebben wij ongeveer drie uur de tijd nodig om alles op te bouwen. Voor de bouw van een beursstand hebben wij wat meer tijd nodig, gemiddeled is dit vijf uur.

Voor de kleine drive-inn show is er één vrije en geaarde 16 Ampere groep nodig. Voor de “Medium” drive-inn show zijn er minimaal twee geaarde 16 Ampere groepen nodig. voor de “Mega” drive-inn show is er één 32 Ampere krachtstroom aansluiting benodigd.

Als u uw boeking wilt annuleren dan dient u dit schriftelijk kenbaar te maken. Annuleren tot 3 weken van de voren is kostenloos. Bij annulering binnen de laatste 14 dagen word er 50% van het factuur bedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen de laatse 7 dagen word 100% van het factuurbedrag in rekening gebracht.