Drive-Inn shows

Op zoek naar een Dj en Drive inn show? Proparty verhuurd Drive inn shows voor feesten en partijen van 100 tot 500 personen.

Onze Drive inn shows kunnen gecombineerd worden met een live act van derden zoals bijvoorbeeld een band of zanger(es). Hierdoor is onze Drive inn show ook geschikt voor bruiloften. Tevens kunnen wij dit leveren in combinatie met special effects zoals confetti shooters, en/of een droogijs machine (laaghangende rook)

Hoe gaan wij te werk?
Voor een offerte en/of boeking wensen wij altijd van te voren minimaal even telefonisch contact te hebben en indien mogelijk komen wij graag even op de locatie kijken zodat al uw wensen helder zijn, zodat wij een geschikte DJ wij kunnen inzetten.

Als uw wensen voor ons duidelijk zijn zetten wij deze op papier en ontvangt u van ons een offerte met ons meest scherpe aanbod. Indien u akkoord gaat met onze offerte gaat de bedenktijd van 14 dagen in. Na deze periode zullen wij aan de slag gaan met de voorbereidingen voor uw opdracht en deze met met onze passie voor muziek en techniek voor u uitvoeren.